Kunnallispolitiikka

Kunnallispolitiikkaa jo vuodesta 2000

Kunnallispolitiikassa olen ollut mukana vuodesta 2000 lähtien. Vuoden 2017 kunnallisvaalien jälkeen aloitin jo viidennen kauteni kaupunginvaltuutettuna.   Helsingin kunnallispolitiikassa minut tunnetaan arjen ja asuinympäristön turvallisuuden puolestapuhujana.

Kaupunginhallituksen jäsenenä toimin keväästä 2007 alkaen aina alkuvuoteen 2015, jonka jälkeen varajäsenenä 2016-. Ennen kaupunginhallitusta olin lähes kahdeksan vuotta pelastuslautakunnan puheenjohtajana. Lisäksi minulla oli kunnia toimia Helsingin kiinteistölautakunnan viimeisenä puheenjohtajana 2015 – 2017.

Luottamustehtävät

  • Kaupunginvaltuutettu 2001 –
  • Kaupunginhallituksen jäsen 2007 – 2015
  • Kaupunginhallituksen varajäsen 2015 –
  • Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsen 2017 –
  • AMI – Säätiön puheenjohtaja 2017 –

Hyvinvointi muodostuu turvallisesta lähiympäristöstä, asumisesta sekä monipuolisista liikunnan, urheilun ja vapaa-ajan mahdollisuuksista. Olen pitänyt aina huolta siitä, että nuorilla on mahdollisimman paljon virikkeitä ja harrastuksia.

Olen myös monesti sanonut, että panostaminen nuoriin on panostamista tulevaisuuteen. Samalla on kuitenkin muistettava, että huolta on pidettävä tarkoituksenmukaisella tavalla myös niistä, jotka eivät siihen itse kykene tai tarvitsevat apua päivittäisissä askareissaan. Ketään ei jätetä oman onnensa nojaan!